Geçit İlkokulu

Vizyon: ÖĞRENMEYİ TEMEL GEREKSİNİM SAYAN BİREYLER YETİŞTİRMEK

Misyon: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN,DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI, İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Saatler: 09:00 14:30
Isınma: Soba
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Öğrenciler taşımalı eğitim görmemektedir öğretmenler özel servis ile ilçeden köye geliş-gidiş yapmaktadır. Okulumuzun lojmanı mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tekmangecitio.meb.k12.tr

Adres - GEÇİTKÖY MAH. GEÇİTKÖY KÜME EVLERİ GEÇİT ILKOKULU BLOK NO 6 TEKMAN / ERZURUM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Servis ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz ilçeye 20 km uzaklıkta olup Erzurum merkeze Palandöken üzerinden 65 km Pasinler üzerinden 170 km uzaklıktadır kışın genellikle Pasinler yolu kullanılmaktadır.